جایزه نخست رویداد بین‌المللی عکاسی به «آرمین امیریان» رسید «هم این، هم آن» اثر هنرمند مشهدی، روی صحنه «تماشاخانهٔ ملک» تهران می‌رود شهاب حسینی در پشت صحنه سریال جدید «دومان» + تصاویر همایش «قلم را از زمین بردار» در مشهد برگزار شد درباره فیلم «سوپرمن» که گیشه سینمای جهان را تسخیر کرده است جایزه‌ای که بوی مرگ می‌داد | مرگ ناگهانی یک بازیگر پس از دریافت جایزه کارلووی واری جزئیات همکاری «باراک اوباما» برای ساخت یک سریال کمدی نکوداشتی برای بانوی هنرمند شهید «منصوره عالیخانی» بچه‌ها این پنج انیمیشن کوتاه را ببینند | راهکاری برای کاهش استرس حضور تیتراژ «دفتر یادداشت» در جشنواره انیمیشن اتاوا مهسا حجازی و نازنین بیاتی در پشت‌صحنه سریال «تاسیان» + عکس بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با سریال «شیش‌ماهه» وضعیت تولیدات تلویزیونی پس از جنگ ۱۲ روزه صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ حامد عسگری با برنامه «آب و آتش» روی آنتن + زمان پخش فیلم کوتاه «هوادار» آماده نمایش و پخش شد درگذشت ۲ عضو شورای عالی علمی مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی
سرخط خبرها

جایزه‌ای که بوی مرگ می‌داد | مرگ ناگهانی یک بازیگر پس از دریافت جایزه کارلووی واری

  • کد خبر: ۳۴۴۸۹۸
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
جایزه‌ای که بوی مرگ می‌داد | مرگ ناگهانی یک بازیگر پس از دریافت جایزه کارلووی واری
فرانتیشک کلیشیک، یکی از شخصیت‌های اصلی مستند «ترجیح می‌دهم در دل طبیعت دیوانه شوم»، تنها چند ساعت پس از کسب جایزه بزرگ جشنواره کارلووی واری، درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرانتیشک کلیشیک، شخصیت اصلی مستند «ترجیح می‌دهم در دل طبیعت دیوانه شوم» که به تازگی موفق به دریافت جایزه بزرگ گوی بلورین بهترین فیلم جشنواره بین‌المللی کارلووی واری شد، در برکه‌ای در نزدیکی پراگ جان باخت. این مرگ ناگهانی تنها ساعاتی پس از موفقیت تاریخی فیلم رخ داد و جامعه هنری جمهوری چک را در بهت و اندوه فرو برد.

جسد کلیشیک صبح روز یکشنبه ۱۳ جولای در برکه‌ای در شهر اوهروبِتس در نزدیکی پراگ، پیدا شد. او ۶۲ سال داشت.

فرانتیشک تنها سه روز پیش، یعنی پنجشنبه ۱۰ جولای، برای حضور در مراسم اولین نمایش جهانی فیلم در جشنواره، در کارلووی واری حضور یافته بود. این مستند، به عنوان اولین فیلم کشور چک که طی هشت سال اخیر، جایزه بزرگ جشنواره کارلووی واری را به خود اختصاص می‌دهد، شناخته می‌شود.

مستند «ترجیح می‌دهم در دل طبیعت دیوانه شوم» اقتباسی آزاد از کتابی به همین نام نوشته آلاش پالان و یان شیبیک است و زندگی دو برادر دوقلو، فرانتیشک و اوندرژ کلیشیک، را به تصویر می‌کشد که در انزوایی عجیب و خارج از عرف جامعه زندگی می‌کنند. آلاش پالان، نویسنده کتاب، ساعاتی پس از اعلام خبر درگذشت کلیشیک، تصویری از حضور او در جشنواره را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد و با او وداع کرد.

هیات داوران جشنواره کارلووی واری در توصیف این فیلم نوشت: «یک عاشقانه طنزآمیز برای هنری رو به فراموشی؛ هنر وفادار ماندن به خویشتن. چه در سبک زندگی‌ای که تصویر می‌کند، چه در ریسک‌های روایی‌اش و چه در برادری پرهیاهوی، اما پرمهر میان دو قهرمان».

این فیلم پنجمین اثر بلند ساخته میرو رمو، فیلمساز اهل چکسلواکی است و با تهیه‌کنندگی مشترک او و توماش هروبی، با همکاری دو کمپانی از کشور‌های اسلواکی و جمهوری چک ساخته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->